Mikulášská nadílka 5. 12. 2023

V úterý 5. prosince naše děti z DD a ZDVOP navštívila mikulášská družina, ve které nechyběl ctihodný Mikuláš, hodní andělé ani hroziví čerti. Děti se na příchod Mikuláše poctivě předem připravovaly a učily se básničky a písničky, i tak ale některé jejich příchod maličko vystrašil. Mikuláš společně s andělem nahlédli do knihy hříchů a knihy dobrých skutků a nakonec vyhodnotili, že nikdo z dětí není pro čerty to pravé a děti zůstanou se svými tetami a strejdy. Děti byly za jejich odvahu, dobré skutky a také za připravené básničky a písničky odměněny opravdu krásnými balíčky plnými dobrot a ovoce, ponožkami a adventním kalendářem.

I tento rok by se mikulášská nadílka nemohla uskutečnit bez pomoci našich přátel a sponzorů . Tímto bychom rádi poděkovali dlouholeté podporovatelce našeho domova, paní Haně Netolické, která i tento rok společně se svými přáteli zajistila a připravila pro děti mikulášské balíčky plné dobrot a ponožek.

Dále naše poděkovaní patří také firmě Feroplast, která domovu věnovala finanční dar ve výši 5,000 Kč.Za mikulášskou nadílku pro naše děti, ovoce a adventní kalendáře děkujeme dále společnosti Tesco Chotěboř, paní ředitelce Valehrachové z Podhůří Železných hor, Michalu Šorfovi a Veronice Staňkové.

Děkujeme také nadšencům Vendulce, Natálce, Kubovi a Zdendovi za to, že věnovali svůj čas a energii na uskutečnění toho pravého mikulášského odpoledne.