Víkendový pobyt na Seči

První červnový víkend patřil již tradičně víkendovému pobytu u Sečské přehrady, který pro nás každoročně organizuje naše milá a dlouholetá sponzorka Hana Netolická a její přátelé a známí. V letošním roce se jednalo již o 11. ročník této krásné akce.

Víkend jsme si společně všichni velice užili. Vyšlo nám krásné počasí, vychutnali jsme si výborná jídla a dobroty, kterými jsme byli pohoštěni a užili si spoustu legrace a zábavy. V pátek po příjezdu jsme se s nadšením vrhli do opékání špekáčků a marshmallovů a večer zakončili taneční diskotékou. V sobotu ráno jsme se vydali na turistický výšlap na zříceninu Oheb, odkud se nám naskytl krásný výhled na celou Sečskou přehradu. Po obědě se část dětí přesunula do Domova seniorů, kde předvedla svá krásná pěvecká a taneční vystoupení a jelikož nám přálo hezké počasí, tak jsme po jejich návratu neodolali a vyrazili k přehradě, kde jsme okusili vodu a zažily první vodní radovánky v letošním roce. V pozdním odpoledni jsme si s dětmi zasoutěžili a poté se z nás již stali havajští tanečníci a tanečnice a užili jsme si závěrečnou diskotéku. V neděli pak už nastal čas loučení, při kterém jsme však odjížděli s dobrou náladou, novými zážitky a příjemným pocitem z krásně stráveného víkendu.

Jménem všech dětí a také zaměstnanců DD a ZDVOP ze srdce děkujeme Haně Netolické a všem jejím přátelům a známým, kteří se na organizaci pobytu podíleli, a díky kterým jsme mohli zažít další nezapomenutelný víkend. DĚKUJEME!!!

Mgr. Nikola Vodvárková