Mikulášská nadílka 2022

Příchod mikulášské družiny letos naše děti opět s napětím očekávaly. Tento rok nás v domově navštívila opravdu početná skupina, kde nechyběl Mikuláš, krásní a hodní andělé a samozřejmě čerti. Mikulášská družina navštívila postupně všechny děti a Mikuláš nahlédl do knihy hříchů a dobrých skutků. Děti měly pro svou speciální návštěvu připravené básničky a písničky, které přednesly nebo zazpívaly. Jako to bývá zvykem, andělé nakonec naše děti obdarovali balíčkem dobrot, který si určitě zasloužily.

Stejně jako každý rok, by se ani letos mikulášská nadílka neuskutečnila bez pomoci našich sponzorů a skvělých lidí, kteří pro naše děti připravili nádhernou mikulášskou nadílku. Tímto bychom chtěli velmi poděkovat naší dlouholeté sponzorce a podporovatelce našeho domova, paní Haně Netolické a jejím přátelům za to, že spojili své síly a dětem zajistila krásné a bohaté balíčky s dobrotami a teplými ponožkami.

Velmi si vážíme vaší laskavosti a toho, že i v této nelehké době dokážete myslet na druhé!Další poděkování míří za společností Albert ČR, která pro naše děti letos připravila mikulášskou nadílku plnou ovoce a sladkostí, a také za společností Tesco Česko, která nám věnovala spoustu ovoce a slaných dobrot do nadílek pro naše děti. Všem ještě jednou moc děkujeme!